24. elokuuta 2014

Vaateinventaario

Aina näin vuodenaikojen vaihteessa tulee varmasti monessa (tai varmasti itseasiassa jokaisessa) lapsiperheessä eteen vaateinventaario. Kesän jälkeen sitä saa ilokseen (ja lompakon kauhuksi) huomata, että taas ollaan kasvettu. Äidille, joka tykkää tehdä ostoksia niin kaupoissa kuin kotisohvalta käsin, tämä on taas kulta-aikaa (allekirjoittanut nostaa käden ylös ja huutaa "MINÄ, MINÄ, MINÄ!!). Mutta niin, ensin edessä on vaatekaappien läpikäyminen ja pohtiminen mitä tarvitaan ja mihin vanhat laitetaan.

Kahden lapsen taloudessa harrastetaan usein varmasti vaatteiden kierrätystä. Niin myös meillä. Isoveljeltä pieneksi jääneitä vaatteita odottaa laatikkokaupalla varastossa seuraavaa sopivan kokoista käyttäjää. Toki osa lähtee eteenpäinkin saman tien kun pieneksi jäävät. Itse tykkään siitä, että lapsellakin on sellaisia vaatteita, jotka ilmentävät hänen persoonaa. Kaikki mitä isoveljeltä jää pieneksi ei välttämättä tunnukaan pikkuveljen näköiseltä. Ja onhan se kiva, että pikkuvelikin saa jotain ihan omaa. Meillä siis osa vaatteista päätyy kiertoon veljesten kesken ja osa päätyy myyntiin. Myyn vaatteita FB:n kirppiksillä ja huuto.netissä.

Juuri nyt tuntuu siltä, että olen hukkumassa vaatteisiin. En siis tietenkään omiin vaan lasten. Katsotaan monipäiväinen urakka tulee tehtyä ennen kuin kaikki on taas läpi käyty, varastoitu, myyntiin laitettu tai eteenpäin annettu.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti