18. elokuuta 2015

Kuin joulu olisi tullut

Tai ainakin melkein. Kävin nimittäin postissa hakemassa pari pakettia. Ja niitä availlessa olo oli kuin jouluna konsanaan. Vaikka tasan tarkkaan tiesinkin mitä paketeissa oli, niin ihan jopa jännää se oli silti. Jännittävää siitä teki se, että mietti onko kankaat juuri niin ihania kuin kuvat antoivat ymmärtää. Noh, olihan ne ja enemmänkin! Kiitos siis Nosh, Koot ja Naperonuttu.
Paketin sisällöt näette tässä hiljalleen hiipivän syksyn mittaan paitoina, housuina, huppareina ynnä muina. Ompeluhommat on hieman olleet tauolla hetkisen aikaa, kun tuo kesä hieman kuitenkin yllättikin vielä ja päivät kuluu lähinnä ulkona ja sisällä pyörähdetään vain syömässä ja nukkumassa. Käsityörintamalla on tullut harjoitettua niin sanottuja hiljaisia hommia eli virkkausta ja hieman jo neulomistakin. Niitä voi huoletta tehdä iltaisin, kun lapset jo nukkuu. Ei tarvitse pelätä herättävänsä ketään.

Ja mitä jouluun tulee niin kyllä sekin sieltä vaan lähestyy jälleen uhkaavasti. Tuskin moni on vielä sille ajatustakaan uhrannut, mutta minulla on jo mietintämyssy ollut päässä muutaman kerran. Tekisi mieli jälleen lahjoa läheisiä jollain omatekoisella. Katsotaan mitä keksin! Ideoitakin toki otetaan vastaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti