15. joulukuuta 2015

Kolmiot tuubiksi

Tykkään tähän aikaan vuodesta käyttää runsaita tuubihuiveja tai huiveja ylipäätään. Niitä ei oikeastaan koskaan voi olla liikaa. Tosin useimmiten käyttöön eksyy aina se sen hetkinen suosikki. Tuubihuivi on todella kätevä asuste. Helppo kietaista kaulaan ja lämmittää mukavasti mutta käy asusteesta vaikka ihan sisätiloissakin. Kun tämä Kolmiot luomutrikoo tuli Pehemiälle myyntiin tiesin saman tien mitä siitä tekisin. Ja niinpä kangas lähti tilaukseen.

Tämä olikin itseasiassa ensimmäinen tuubihuivi, jonka ompelin. Olin ohjetta jo vilkuillut blogeista ja lähdin sitten ulkomuistista ompelemaan. Ei olisi pitänyt sillä ensi yrityksellä meni juuri väärin päin. Mutta onneksi oli helppo ja nopea korjata ja jatkossa muistan tasan tarkkaan miten päin ja missä järjestyksessä ommellaan, jotta tulee halutunlainen tuubi. Helppohan tuubihuivi lopulta on kuin mikä ja todella nopea. Ja se ohje, todella helposti ymmärrettävä ja kuvilla havainnollistettu löytyy täältä.

Huiviin upposi kangasta metrin verran ja käytin sen koko täysleveydeltään. Tuli juuri minun käyttöön sopivan levyinen ja pituinen ja on nyt riittävän muhkeakin. Tästä tuli nyt sitten ihan suosikki!


2 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta! Huivit eri muodoissaan ovat täälläkin kovassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! =) Nyt näitä tämmöisiä tarvitaankin, kun tuo sää on mikä on ja kylmä tuuli puhaltaa kauluksesta sisään jos on ilman huivia!

      Poista