14. joulukuuta 2016

14. joulukuuta: Lumihiutaleet talouspaperirullista
Tässä varmasti yksi tämän joulun hittiaskarteluista mikäli on uskominen muita jouluaskarteluista innostuneita. Tarvitset vain talouspaperirullan hylsyjä, sakset ja liimaa ja pientä sommittelusilmää asetteluun ja avot kaunista tulee.


Malleja näihin simppeleihin lumihiutaleisiin löytyy netin syövereistä mikäli sellaista kaipaa. Liimaamiseen kaikkein kätevin näiden kanssa lienee kuumaliimapistooli, jollaista itsekin käytin. Liima kuivuu nopeasti eikä aikaa kulu odotteluun. Tavallinen liimakin käy kuitenkin mainiosti, joten liimapistoolia ei näitä varten tarvitse lähteä ostamaan. Halutessaan rullat voi maalata mieluisan väriseksi, mutta itse jätin nämä nyt luonnolliseen olotilaansa. Myös kimallusta voi lisätä hileillä tai helmiäkin voi liimata koristeeksi. Itse lisäsin pariin kauniit lumihiutalekoristeet tuomaan ilmettä.Ja ei muuta kuin keräämään kaikki suvun paperirullahylsyt ja vielä ehdit näitä tekemään tälle joululle mainiosti!


Oliko sinulle paperihylsyjen käyttö tällä tavalla ennestään tuttu? 


2 kommenttia:

  1. Vau, onpa upeita. :) En oo kyllä aikasemmin nähny, et olis lumihiutaleita askarreltu noista hylsyistä. Joskus näin että korurasia tehtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korurasiakin kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tästä materiaalista!

      Poista